Hoppa till sidans innehåll

Två snabba frågor till en klubbmedlem!

22 APR 2021 10:00
Suvi Räsänen är näst på tur!
  • Uppdaterad: 24 APR 2021 09:28

Kan inte du berätta lite hur du har hållit motivationen uppe nu under corona med inställda tävlingar etc.? Har du något planerat mål för 2021? 

Jag hade ett bra 2020, trots corona och bruten fot. 😉 Det var i och för sig "tur" att det var samtidigt, eftersom det ändå inte gick att tävla så mycket. Jag satte upp mål för mitt företag istället, och sålde mer lektioner än vanligt så jag gjorde mitt bästa försäljningsår hittills, och det var motiverande på ett annat sätt. I år hoppas jag ändå att tävlingarna kommer igång igen. Jag har två hästar som jag har tänkt att tävla. Den ena behöver dock befästa bytena och den andra behöver jag lära känna (ny för mig) så jag har inte jättebråttom med tävlandet personligen. Däremot vill jag få ut mina elever och börja döma igen! Jag tror / hoppas det blir bättre till hösten.

Har du två tips att dela med dig av? Kan vara allt mellan himmel och jord. Övningar, hacks, mental träning, planering, you name it!

Tips för att hålla motivationen: träna lite extra på sådant du inte har "tid" med annars. Lägg lite extra krut på styrka / kondition, klättra, ut och galoppera, sådant som man kanske inte prioriterar lika högt när man ska tävla. Passa på att bygga upp hästarna. Träna program även om det inte är tävlingar, så du inte "glömmer" programträningen. (Jag kan hjälpa till med det om någon behöver träna program). 🙂


Håll utkik för snart kommer en annan klubbmedlem svara på två frågor!

Vill just du vara nästa person att svara på två frågor? Skicka iväg ett meddelande på vår facebooksida eller mail till This is a mailto link
Alternativt kontakta Martina Skaredotter direkt som ansvarar för klubbens sociala medier!

 

 

Skribent: webmaster

Postadress:
Wallstanäs RF - Ridsport
c/o Susanna Rinman, Vallstanäs 103
19595 Rosersberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: wallstanasrf@gmail.c...

Se all info