Hoppa till sidans innehåll

WRF Medlemsavgift


2019 års avgifter är:

Junior 300 kr

Senior 400 kr

2020 års avgifter är: Enligt beslut på årsmötet i feburari 2019 justeras medlemsavgifterna till nästa år, 2020, vilket innebär en medlemsavgift på 350 kr för juniorer och 450 kr för seniorer. Den främsta anledningen är ökade avgifter för WRF till Ridsportförbundet.

Medlemsavgiften betalas till klubbens plusgiro 30 22 66-2.

För nya medlemmar behöver WRF information om namn, adress, telefonnummer och personnummer - enklast om du mailar uppgifterna till This is a mailto link.

Under menyval Medlemssidor på vår hemsida kan du som är medlem läsa protokoll från styrelse- o årsmöten. Dessutom finns bilder från interna WRF arrangemang arkiverade.

Inloggningsuppgifter skickas till samtliga medlemmar, saknar du trots det inloggningsuppgifter, maila This is a mailto link.

 

Läs mer om WRF här

 

Har du inte betalat in medlemsavgiften får du inte heller lösa tävlingslicens!

  

MEDLEMSFÖRMÅNER

 • Rabatt på häst- och ridsportprodukter: Som medlem har du 10% rabatt på varor hos Stockholm Ridsport vid Glädjens Centrum i Upplands Väsby! Glöm inte att ange att du är medlem i WRF när du betalar.
 • Sponsring av lag: WRFs ambition är att sponsra de lag som vill tävla för WRF. För att WRF's styrelse ska kunna besluta om sponsring av lag behöver lagets lagledare maila förväntad kostnad för laget (såväl lag- som individuella avgifter) till This is a mailto link. Har styrelsen beslutat om sponsring skall laget rapportera resultat, gärna med foton, till This is a mailto link efter varje deltävling.
 • Återbetalning av anmälningssavgift vid placering enligt nedan:
 • Ekipaget skall ha startat i lokal tävling eller högre på ponny eller häst. Subventionen gäller valfri disciplin – hoppning, dressyr, fälttävlan eller om annan disciplin utövas av någon medlem
 •  Redovisning av resultat skall mailas till This is a mailto link i december månad. Dokumentation som verifierar anmälningsavgiftens storlek och placeringen skall bifogas. Ange konto för återbetalningen.
 • Maximalt belopp att utbetala per år är 1.000 kr per tävlingsryttare (ej ekipage)
 • En förutsättning för att ersättning skall betalas ut är att den placerade medlemmen har ställt upp som funktionär vid minst ett tillfälle per år,hel  fm eller em enligt överenskommelse med funktionärsansvarig.
 • WRF ser gärna att du rapporterar dina resultat för publicering på hemsidan, maila till This is a mailto link.
 • Medlem skall ha löst tävlingslicens för WRF
 • De tävlingsryttare som löser helårslicens för 2019 för WRF erhåller ett tävlingsschabrak med WRFs logga (antingen hopp- eller dressyrschabrak), detta förutsatt att tävlingsryttaren mailat en presentation av sig och sin häst till WRF för publicering på hemsidan. Presentationen skall innehålla text och foto. Schabraket lämnas därefter ut av webmaster. Schabraket delas inte ut per år utan förväntas användas så länge som möjligt.
 • Utöver ovanstående förmåner erbjuds WRFs medlemmar aktiviteter av olika slag, beslut om sponsring av aktiviteter tas från gång till gång av WRFs styrelse. Information om aktiviteter sker genom hemsidan, facebook och mail. 
 • Styrelsen kan under 2019 besluta att korrigera i regelverket avseende medlemsförmåner om så anses nödvändigt.
 • Från 1 januari 2015 ingår Svenska Ridsportförbundets olycksfallsförsäkring i medlemskapet i alla föreningar ansluta till SvRF. Från förra året (2018), är det blir enklare att anmäla en skada. Den som har råkat ut för ett olycksfall ringer själv (alternativt målsman) till Folksam på 0771-950 950 och anmäler olycksfallsskadan alternativt gör en skadeanmälan via folksam.se/ridsport.
 • Följ WRF på Facebook

 

 

 

 

 

Uppdaterad: 20 JAN 2018 15:58 Skribent: Webmaster

Postadress:
Wallstanäs RF - Ridsport
c/o Susanna Rinman, Vallstanäs 103
19595 Rosersberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info