Hoppa till sidans innehåll

Årets Wallstanäsare


2012 infördes en ny tradtion - att i samband med den traditionella höstmiddagen utnämna årets Wallstanäsare!

2016 års utmärkelse som "Årets Wallstanäsare" är en kollektiv utmärkelse till klubbens funktionärer som genom ambitiöst och ideellt arbete under året gjort det möjligt att genomföra såväl tävling som aktiviteter.

2015 års utmärkelse som "Årets Wallstanäsare" gick till Moa Sundelöf för lång och trogen tjänst som funktionär, för bra resultat på tävlingsbanan under året samt för att till nästa år ha värvat ett antal ponnyridande kamrater till WRF för att få ett ponnylag till division I - för Moa vill inte byta klubb!

 

2014 års utmärkelse som "Årets Wallstanäsare" gick till Yvonne och Lennart Tannlund för lång och trogen tjänst efter att ett oräkneligt antal gånger ställt upp på klubben dressyrtävlingar som tävlingsledare respektive överdomare. Med hjälp av Yvonne och Lennart fixas mycket med ”automatik” inför, under och efter tävlingarna!  

 

2013 års utmärkelse som "Årets Wallstanäsare" gick till Lottie Fredell för långvarigt sponsorskap till WRFs tävlingar, för stort engagemang i WRF och för hennes insats som lagledare och eldsjäl i samband med lagDM i dressyr. Att WRF finns som förening är till stor del tack vare Lotties insatser i samband med föreningens bildande.

 

2012 års utmärkelse gick till Maria Carlsson och hennes fantastiska tävlingskompis Silenzio. Ekipaget fick utmärkelsen för utmärkta insatser på tävlingsbanorna under 2012 med flera segrar och fina placeringar bla i 6-åringschampionatet på Flyinge.

 

Foto; Moa och Olle efter prisutdelning i Fagersta

Uppdaterad: 04 DEC 2016 20:00 Skribent: webmaster

Postadress:
Wallstanäs RF - Ridsport
c/o Susanna Rinman, Vallstanäs 103
19595 Rosersberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: wallstanasrf@gmail.c...

Se all info